A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ, СХЕМИ САНІТАРНОГО ОЧИЩЕННЯ, ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН

Дата: 16.12.2021 11:03
Кількість переглядів: 503

МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ, СХЕМИ САНІТАРНОГО ОЧИЩЕННЯ, ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН

Фото без опису

Ці і низку інших питань розглянули члени Виконкому на черговому засіданні.

Першим на порядку денному, звичайно ж, був проект бюджету нашої громади на 2022 рік. Фінансовий відділ Чорноморської селищної ради підготував детальну презентацію з усіма цифрами і графіками. Члени виконкому вивчили і затвердили усі заплановані прибуткові і витратні частини. Після роботи комісії і голосування на сесії з остаточним проектом зможе ознайомитися хто побажає.

Інші питання Виконкому були не такі масштабні, але такі ж важливі. Наприклад, була затверджена схема санітарного очищення населених пунктів Чорноморської ТГ. Така схема має бути в кожній громаді. І ми зробили її одними з перших.

Також члени Виконкому внесли технічні зміни в проект рішення про перелік громадських робіт для порушників, яким ці роботи були призначені судом. Затверджені об'єкти комунальної власності, на яких працюватимуть ці люди.

За 6 місяців 2021 року в Чорноморську селищну раду поступило 325 заяв від громадян нашої громади. Це на 103 заяви більше, ніж за аналогічний період минулого року. Керуюча справами Семко Оксана Петрівна відзвітувала перед членами Виконавчого комітету про стан справ по усіх зверненнях.

Також на засіданні було прийнято рішення продовжити договір оренди комунального майна для розміщення тимчасової споруди, в якій знаходиться магазин "1000 дрібниць". Умови оренди залишилися такими ж.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь