A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомлення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради про намір зміни  діючих тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Дата: 15.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 853

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про намір зміни  діючих тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

З метою забезпечення відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат, пов'язаних із наданням послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, перегляд тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення та їх структури здійснюється уповноваженим органом щороку за заявою ліцензіата.

Перегляд тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення пов’язано зі зміною вартості складових витрат економічно обґрунтованої вартості даних послуг, які формують структуру тарифів. (Структура тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради додається)

Житлово-комунальним господарством Чорноморської селищної ради виконано розрахунок тарифів відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №869 від 01 червня 2011 року «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та направлено до органу місцевого самоврядування – Чорноморської селищної ради заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів.

Розраховані тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2022 рік становлять:                                     

  • централізоване водопостачання  -  24,40  грн. з ПДВ
  • централізоване водовідведення  - 10,87  грн. з ПДВ

Востаннє тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення переглядалися в грудні 2020 року, встановлені рішенням Чорноморської селищної ради  № 70-VIII від 24.12.2020 року «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та  централізоване водовідведення в смт.Чорноморське та с.Гвардійське».

В умовах постійного зростання складових тарифів - мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, закупівельної ціни води майже на 25%, електричної енергії на понад 70%, матеріалів, спецодягу,  виникає необхідність перегляду тарифів відповідно до фактичних витрат.

Метою перегляду тарифів є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

Тарифи сформовані відповідно до річних планів, економічно обґрунтованих витрат, з урахуванням ставок податків та зборів, фактичних цін і тарифів на матеріальні, паливно-енергетичні ресурси та послуги.

 

Встановлення запропонованих тарифів надасть змогу:

1.   забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;

2.   своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;

3. своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;

 

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифів.

Розміщення інформації на офіційному веб-сайті Чорноморської селищної ради вважати  основним способом доведення інформації до відома споживачів.

 

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції:

смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36.

тел. (048) 753-52-95

Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь