A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Запрацював LIFT: DIGITAL. Спеціалісти можуть долучитися до цифрової трансформації країни

Дата: 23.11.2021 15:23
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Запрацював національний проєкт LIFT: DIGITAL для пошуку цифрових лідерів у регіонах, містах, громадах по всій Україні. 

Чому важлива цифрова трансформація регіонів? 

Більшість державних послуг надаються на місцевому рівні. Саме в громадах наші діти ходять до садочків і шкіл, саме тут жителі користуються публічним транспортом, отримують медичні послуги тощо. Тому цифрова трансформація регіонів — ключ для покращення життя пересічних людей. 

Хто може долучитися до цифрової трансформації регіонів? 

LIFT: DIGITAL відкриває можливості для проєктних менеджерів, менеджерів із комунікацій, менеджерів із розвитку, аналітиків, графічних дизайнерів, мережевих адміністраторів та інших фахівців. 

Під час презентації проєкту заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан заявила: «Перед нами стоїть амбітна ціль — підсилити команди цифрових трансформацій у регіонах якісними спеціалістами. Адже кадри — це базовий фундамент таких трансформацій. У регіонах є великий попит на тих, хто братиме участь у реалізації проєктів у сферах освіти, екології, економіки, інфраструктури, медицини, туризму, відкритих даних і безбар'єрності. Саме цифрова трансформація громад дозволить їм стати самодостатніми та стійкими в екосистемі цифрової економіки України». 

Проєкт LIFT: DIGITAL — це для тих, хто готовий долати опір бюрократії, любить цифрові проєкти та доводить їх до позитивного результату, може оперативно ухвалювати рішення та несе за них відповідальність, мріяв реалізувати те, що здається неможливим. 

Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях: «LIFT: DIGITAL — це можливість для кожного українця долучитися до побудови держави в смартфоні. Кожен зможе дізнатися більше про потреби регіонів у кадровому підсиленні. Якщо ви готові проявити лідерство та стати №1 із цифровізації у своїй громаді — уперед! Регіони зможуть зробити цифровий прорив, тільки якщо до цих процесів долучаться прогресивні професіонали». 

Керівниця ГО LIFT Маргарита Трипольська«З’явився системний інструмент для залучення професіоналів, талантів і найкращих фахівців у регіонах до цифрових трансформацій. Це про можливості в регіонах. Це про відкриті двері. Це про кар’єрні можливості для тих, хто готовий змінювати традиційні процеси. Впевнена, що у нашої країни колосальний інтелектуальний капітал. І у кожному регіоні є свої “зіроньки”, свої “діаманти”. Потрібно лише дати їм шанс проявити себе». 

Долучайтеся до команди цифрових трансформацій — надсилайте резюме на сайті проєкту LIFT: DIGITAL. 

LIFT: DIGITAL допомагатиме людям, які хочуть знайти роботу суто у сфері цифрових трансформацій, рекомендуючи їм ті чи ті посади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь