A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Навчальні програми за напрямками «Бухгалтерія ФОП»  і «РРО для ФОП ( реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців»

Дата: 23.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 316

      Фото без опису

Державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» в рамках короткотермінових курсів цільового призначення  розроблено навчальні програми за напрямками «Бухгалтерія ФОП»  і «РРО для ФОП ( реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців». Курси призначені для підвищення кваліфікації фахівців у галузі бухгалтерського обліку, для фізичних осіб підприємців, які ведуть облік самостійно та тих, що планують займатись підприємницькою діяльністю, зокрема, що передбачає застосування реєстраторів розрахункових операцій.

    Навчання на базі Одеського ОЦПТО ДСЗ здійснюється за графіком, а також може бути організовано за потребою, в т.ч дистанційно.

   Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію, або яким необхідні знання та навички з бухобліку ФОП, застосування РРО, навчання за програмою курсів також можливе та здійснюється на  контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0.8 до 1.5 тис. грн. на  1одну особу, залежно від кількісного складу групи /7-20 осіб/).

   Після завершення навчання слухачам, які опанували курс в повному обсязі  видається посвідчення Одеського ЦПТО про проходження курсів цільового призначення за напрямком.

    Заявки  направляти до відділу організації професійного навчання Одеського ОЦЗ на електронну адресу:prof@.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь