A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 371

День Гідності та Свободи

 

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини. На території Чорноморського ОТГ закладами освіти і культури провели інформаційну годину « Подвиг не вмирає», перегляд фільму про подію Революції Гідності, екскурсії школярів,  мешканців  та гостей Чорноморського до  спеціалізованої виставки « Пошук Дніпро», яка розташована в фойє Чорноморського Будинку культури  (« евакуація – 200» у зоні АТО)

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь