ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПИТАННЯ 20-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 08.11.2021 16:31
Кількість переглядів: 528

ПИТАННЯ 20-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Фото без опису

Депутати Чорноморської селищної ради у черговий раз зібралися, щоб обговорити і вирішити низку насущних питань. Створили лічильну комісію і приступили до роботи.

Ввели в штат Чорноморської школи посаду асистента учителя. Внесли зміни в штат Селищної ради, створили структурний підрозділ "Служба охорони праці". Змінили адресу Фінансового відділу Чорноморської селищної ради, оскільки тепер ми відносимося не до Лиманського, а до Одеського району.

Проголосували депутати і за рішення змінити фінансовий план спортивного клубу "Чорноморський" на 2021 рік. А конкретніше - перенаправити відрядні гроші, що залишилися, на зарплати тренерам.

Рішенням сесії були внесені зміни в цільову програму підтримки Житлово-комунального господарства на поточний рік. Також змінена назва відділення поліції з Лиманского ВП ГУНП в Одеській області на ВП №1 ОРУП №2 ГУНП в Одеській області в цільовій програмі "Безпечне місто".

Депутати вислухали і затвердили звіт про виконання бюджету Чорноморської селищної ради за 9 місяців 2021 року. І внесли корективи у витратну частину до кінця року.

Виділили гроші на оплату опалювання в садку, школах, клубах до 31 грудня.

Прийняли субвенцію у розмірі 1 550 000 грн на капітальний ремонт Гвардійської гімназії.

30 000 грн виділені на купівлю тенісного столу, який встановлять на вулиці Сонячній.

12 000 грн – на купівлю зимового одягу для працівників відділу благоустрою Чорноморського ЖКГ.

50 000 грн. перенаправили на закупівлю піску на зимовий період.

Вирішувалися на сесії і приватні питання – заяви громадян про затвердження технічної документації на земельні ділянки, відведення ділянок у приватну власність тощо.

Ствердили депутати і річний план виробництва, транспортування і постачання теплової енергії для Житлово-комунального господарства на прийдешній опалювальний сезон.

Прийняли депутати і нові тарифи, з новими цінами на газ від Нафтогаз-трейдинг, і транспортування, які цього року для бюджетних установ виросли на 230%, а для населення на 34%. Але так само як і на виконкомі, на сесії Чорноморської селищної ради було вирішено залишити для населення тариф за опалювання на рівні минулого року. А різницю перекривати з місцевого бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь