ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПИТАННЯ 20-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 08.11.2021 16:31
Кількість переглядів: 543

ПИТАННЯ 20-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Фото без опису

Депутати Чорноморської селищної ради у черговий раз зібралися, щоб обговорити і вирішити низку насущних питань. Створили лічильну комісію і приступили до роботи.

Ввели в штат Чорноморської школи посаду асистента учителя. Внесли зміни в штат Селищної ради, створили структурний підрозділ "Служба охорони праці". Змінили адресу Фінансового відділу Чорноморської селищної ради, оскільки тепер ми відносимося не до Лиманського, а до Одеського району.

Проголосували депутати і за рішення змінити фінансовий план спортивного клубу "Чорноморський" на 2021 рік. А конкретніше - перенаправити відрядні гроші, що залишилися, на зарплати тренерам.

Рішенням сесії були внесені зміни в цільову програму підтримки Житлово-комунального господарства на поточний рік. Також змінена назва відділення поліції з Лиманского ВП ГУНП в Одеській області на ВП №1 ОРУП №2 ГУНП в Одеській області в цільовій програмі "Безпечне місто".

Депутати вислухали і затвердили звіт про виконання бюджету Чорноморської селищної ради за 9 місяців 2021 року. І внесли корективи у витратну частину до кінця року.

Виділили гроші на оплату опалювання в садку, школах, клубах до 31 грудня.

Прийняли субвенцію у розмірі 1 550 000 грн на капітальний ремонт Гвардійської гімназії.

30 000 грн виділені на купівлю тенісного столу, який встановлять на вулиці Сонячній.

12 000 грн – на купівлю зимового одягу для працівників відділу благоустрою Чорноморського ЖКГ.

50 000 грн. перенаправили на закупівлю піску на зимовий період.

Вирішувалися на сесії і приватні питання – заяви громадян про затвердження технічної документації на земельні ділянки, відведення ділянок у приватну власність тощо.

Ствердили депутати і річний план виробництва, транспортування і постачання теплової енергії для Житлово-комунального господарства на прийдешній опалювальний сезон.

Прийняли депутати і нові тарифи, з новими цінами на газ від Нафтогаз-трейдинг, і транспортування, які цього року для бюджетних установ виросли на 230%, а для населення на 34%. Але так само як і на виконкомі, на сесії Чорноморської селищної ради було вирішено залишити для населення тариф за опалювання на рівні минулого року. А різницю перекривати з місцевого бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь