ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

12 ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Дата: 08.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 536

12 ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Фото без опису

Виконавчий комітет Чорноморської селищної ради зібрався на чергове, вже 20-е цього року, засідання.

Перші 3 питання стосувалися дачі дозволу на оформлення договору дарування квартири, договору купівлі-продажу і приватизації квартири. Ці питання виносяться на розгляд членів виконкому тому що в цих квартирах мешкають малолітні діти. І тільки після вивчення кожного окремого випадку співробітниками відділу по захисту прав дітей може бути дана згода. Це ж стосується і дозволу на вивезення дитини за кордон у тому випадку, якщо батьки розлучені.

На порядку денному, як завжди, була і ціла низка фінансових питань. Затвердили кошторис на реконструкцію зовнішніх електромереж на вулицях Перемоги, Новій і Центральній в селі Гвардійське. На це виділені 49 988,17 грн

Визначені суми і на капітальний ремонт двох багатоповерхових будинків по вулиці Миру в селі Гвардійське. На дім #8 - 1 132 242 грн і на дім #8а - 651 920 грн

Проголосували члени виконкому і за схему організації руху в смт. Чорноморське. Роботи в цьому напрямку вже розпочаті і будуть доведені до логічного завершення - з чіткими розмітками і дорожніми знаками.

На кожному засіданні є питання про надання матеріальної допомоги громадянам нашої громади. Цей раз не став виключенням. Комусь були виділені гроші на допомогу в похоронах, комусь на лікування і так далі.

Фінансовий відділ відзвітував перед членами виконкому про виконання бюджету Чорноморської селищної ради за 9 місяців цього року. У нашої громади немає заборгованостей по зарплаті або інших боргів, тому питань не виникло.

Самим обговорюваним стало питання теплопостачання. На цей опалювальний сезон 2021-2022 значно виросла ціна на газ від "Нафтогаз Трейдинг", підвищилася вартість транспортування і тому подібне, що привело до збільшення тарифу для населення на 34%, а для бюджетних установ і юридичних осіб на 230%. Це серйозне навантаження для місцевого бюджету. Адже такі установи як школи, дитячий сад і будинки культури оплачуються з бюджету на 100%. І тепер ця сума буде значно більше. Також було вирішено зняти навантаження з населення і залишити для населення тариф минулого року. А це означає, що різницю в 34% буде перекрито з бюджету громади.

За затвердження нових тарифів члени виконкому проголосували одноголосно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь