ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

12 ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Дата: 08.11.2021 16:26
Кількість переглядів: 542

12 ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Фото без опису

Виконавчий комітет Чорноморської селищної ради зібрався на чергове, вже 20-е цього року, засідання.

Перші 3 питання стосувалися дачі дозволу на оформлення договору дарування квартири, договору купівлі-продажу і приватизації квартири. Ці питання виносяться на розгляд членів виконкому тому що в цих квартирах мешкають малолітні діти. І тільки після вивчення кожного окремого випадку співробітниками відділу по захисту прав дітей може бути дана згода. Це ж стосується і дозволу на вивезення дитини за кордон у тому випадку, якщо батьки розлучені.

На порядку денному, як завжди, була і ціла низка фінансових питань. Затвердили кошторис на реконструкцію зовнішніх електромереж на вулицях Перемоги, Новій і Центральній в селі Гвардійське. На це виділені 49 988,17 грн

Визначені суми і на капітальний ремонт двох багатоповерхових будинків по вулиці Миру в селі Гвардійське. На дім #8 - 1 132 242 грн і на дім #8а - 651 920 грн

Проголосували члени виконкому і за схему організації руху в смт. Чорноморське. Роботи в цьому напрямку вже розпочаті і будуть доведені до логічного завершення - з чіткими розмітками і дорожніми знаками.

На кожному засіданні є питання про надання матеріальної допомоги громадянам нашої громади. Цей раз не став виключенням. Комусь були виділені гроші на допомогу в похоронах, комусь на лікування і так далі.

Фінансовий відділ відзвітував перед членами виконкому про виконання бюджету Чорноморської селищної ради за 9 місяців цього року. У нашої громади немає заборгованостей по зарплаті або інших боргів, тому питань не виникло.

Самим обговорюваним стало питання теплопостачання. На цей опалювальний сезон 2021-2022 значно виросла ціна на газ від "Нафтогаз Трейдинг", підвищилася вартість транспортування і тому подібне, що привело до збільшення тарифу для населення на 34%, а для бюджетних установ і юридичних осіб на 230%. Це серйозне навантаження для місцевого бюджету. Адже такі установи як школи, дитячий сад і будинки культури оплачуються з бюджету на 100%. І тепер ця сума буде значно більше. Також було вирішено зняти навантаження з населення і залишити для населення тариф минулого року. А це означає, що різницю в 34% буде перекрито з бюджету громади.

За затвердження нових тарифів члени виконкому проголосували одноголосно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь