ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РАПТОМ ВИ НЕ ЗНАЛИ

Дата: 27.10.2021 08:33
Кількість переглядів: 770

РАПТОМ ВИ НЕ ЗНАЛИ

Фото без опису

Організація стихійних звалищ біля житлових будинків не є ознакою цивілізованого суспільства.

За договором з компанією, що надає послугу з вивезення сміття, з нашої громади протягом місяця може бути вивезено 7 човнів побутового сміття. Замість цього, тільки за минулий місяць силами ЖКГ було ліквідовано 17.

А відбувається це тому що жителі виносять зі своїх квартир і звалюють де доведеться цеглу, старі двері, унітази, ванни і інше будівельне сміття, що перевищує усі норми.

Раптом ви не знали, але мешканці квартири можуть винести в спеціально відведені для цього місця до 70 кг сміття. Ці норми прописуються при укладенні договору з компанією "Частюля". А великогабаритні і важкі залишки після ремонту повинні вивозитися самостійно, а не складуватися під вікнами сусідів.

Цього тижня Чорноморське ЖКГ проведе чергову зачистку і прибере усі звалища.

Переконливе прохання до жителів нашої громади надалі підходити до цього питання більш усвідомлено. Якщо Ви робите ремонт, Ви можете самостійно укласти додатковий договір з компанією, що надає послуги з вивезення сміття. Це може бути договір на разове вивезення будівельних відходів або договір на увесь період ремонту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь