A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

КАМЕРА. МОТОР. ЗНЯТО

Дата: 25.10.2021 10:07
Кількість переглядів: 417

КАМЕРА. МОТОР. ЗНЯТО

Фото без опису

6 годин телеканал Україна проводив зйомки в нашій громаді. Журналісти зі столиці об'їхали вже пів країни, відвідуючи населені пункти, які колись були або військовими, або шахтарськими. Редакція каналу поставила завдання з'ясувати як сьогодні розвиваються такі містечка.

Знайти не самі позитивні приклади труднощів не склало. Адже найчастіше, після того як такі населені пункти переходять на самоврядування, вони починають переживати не найкращі часи. А часом там і зовсім панує запустіння і розруха.

Чорноморська ТГ в цьому плані виявилася яскравим прикладом того, що самостійно можна не тільки виживати, але й активно розвиватися. Тому журналісти з Києва приїхали саме до нас.

Об'єктами їхньої уваги стали берегоукріплювальні роботи, газова котельня, відремонтовані будинки культури в смт. Чорноморське і селі Гвардійське, побудовані нові дороги, рівень освітленості, дитячі майданчики і спортивні зони.

Журналісти задавали питання представникам місцевого самоврядування, працівникам, підприємцям і просто перехожим. Відповіді були отримані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь