ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗА 11 ПИТАНЬ ПРОГОЛОСУВАЛИ ДЕПУТАТИ НА 19-Й ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.10.2021 16:44
Кількість переглядів: 568

ЗА 11 ПИТАНЬ ПРОГОЛОСУВАЛИ ДЕПУТАТИ НА 19-Й ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Фото без опису

Затвердили юридичну зміну адреси для комунальних підприємств - Селищної ради, «Школи мистецтв», Чорноморської школи і Гвардійської гімназії. Цей технічний момент пов'язаний з тим, що тепер ми офіційно є Одеським районом, а не Лиманським, і це повинно бути документально зафіксовано.

Також депутати проголосували за намір передати в оренду частину приміщення в селі Гвардійське. Раніше там знаходилася укрпошта, а тепер приміщення пустує. В оренду приміщення буде передано через електронний аукціон на сайті «Прозоро».

У зв'язку з планованим переходом з 01.01.2022р. наших шкіл на кейтерингові послуги (послуги харчування), буде скорочена посада комірника в їдальні.

Розглянули і бюджетні питання. Прийняли гроші за здачу металобрухту, виділили 10000 грн на проходження курсів підвищення кваліфікації для технічних працівників.

Проголосували депутати і за виділення 158000 грн. на закупівлю вугілля і дров для дитячого садка «Сонечко». У ньому є газова котельня. Однак в цьому році по всій країні ситуація з постачанням газу стоїть досить гостро. І щоб не ризикувати і вже почати опалювати садок, було вирішено задіяти резервну вугільну котельню.

Одноголосно затвердили перенаправлення 1 500 000 грн. на будівництво вуличної мережі освітлення в селі Гвардійське. Скоро ділянка від повороту в село і до перших будинків буде повністю освітлена.

Затвердили і Інвестиційну програму Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2021-2022 роки в сфері теплопостачання. Теплові мережі та їх ізоляція знаходяться в задовільному стані. Однак в процесі експлуатації вимагають часткової заміни.

Піднімалося і земельне питання. Трьом громадянам України було відмовлено у виділенні земельних ділянок. Це пов'язано з тим, що землю люди хочуть отримати там, де за Генеральним планом повинні знаходитися тільки зелені насадження, в тому числі спецпризначення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь