ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗА 11 ПИТАНЬ ПРОГОЛОСУВАЛИ ДЕПУТАТИ НА 19-Й ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.10.2021 16:44
Кількість переглядів: 574

ЗА 11 ПИТАНЬ ПРОГОЛОСУВАЛИ ДЕПУТАТИ НА 19-Й ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Фото без опису

Затвердили юридичну зміну адреси для комунальних підприємств - Селищної ради, «Школи мистецтв», Чорноморської школи і Гвардійської гімназії. Цей технічний момент пов'язаний з тим, що тепер ми офіційно є Одеським районом, а не Лиманським, і це повинно бути документально зафіксовано.

Також депутати проголосували за намір передати в оренду частину приміщення в селі Гвардійське. Раніше там знаходилася укрпошта, а тепер приміщення пустує. В оренду приміщення буде передано через електронний аукціон на сайті «Прозоро».

У зв'язку з планованим переходом з 01.01.2022р. наших шкіл на кейтерингові послуги (послуги харчування), буде скорочена посада комірника в їдальні.

Розглянули і бюджетні питання. Прийняли гроші за здачу металобрухту, виділили 10000 грн на проходження курсів підвищення кваліфікації для технічних працівників.

Проголосували депутати і за виділення 158000 грн. на закупівлю вугілля і дров для дитячого садка «Сонечко». У ньому є газова котельня. Однак в цьому році по всій країні ситуація з постачанням газу стоїть досить гостро. І щоб не ризикувати і вже почати опалювати садок, було вирішено задіяти резервну вугільну котельню.

Одноголосно затвердили перенаправлення 1 500 000 грн. на будівництво вуличної мережі освітлення в селі Гвардійське. Скоро ділянка від повороту в село і до перших будинків буде повністю освітлена.

Затвердили і Інвестиційну програму Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2021-2022 роки в сфері теплопостачання. Теплові мережі та їх ізоляція знаходяться в задовільному стані. Однак в процесі експлуатації вимагають часткової заміни.

Піднімалося і земельне питання. Трьом громадянам України було відмовлено у виділенні земельних ділянок. Це пов'язано з тим, що землю люди хочуть отримати там, де за Генеральним планом повинні знаходитися тільки зелені насадження, в тому числі спецпризначення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь