ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СПОЖИВАННЯ НЕОПЛАЧЕНИХ ПОСЛУГ

Дата: 18.10.2021 18:04
Кількість переглядів: 596

СПОЖИВАННЯ НЕОПЛАЧЕНИХ ПОСЛУГ

Фото без опису

Усім вже відомо, що послуги з вивезення сміття в нашій громаді надає компанія "Частюля". Вона не перший рік якісно виконує свою роботу, за що повинна отримувати оплату згідно з угодою з кожним окремим жителем. Проте далеко не усі жителі вважають належним платити за ці послуги. На сьогодні з ТОВ "Частюля" укладено лише 1472 договори. Інші жителі не платять за вивезення свого сміття. При цьому люди не перестали виносити зі своїх квартир відходи в місця загального користування. І навіть організовувати звалища із старих меблів і будівельних залишків під своїми ж вікнами. А багато хто навіть не гидує складувати непотрібний мотлох поряд з порожніми альтфатерами.

Останні місяці борги населення перед компанією "Частюля" перекриваються за рахунок місцевого бюджету Чорноморської селищної ради. Але це вимушений захід, і не може мати системного характеру, відповідно з нормами бюджетного законодавства. Більше того, ці кошти могли б бути спрямовані на вирішення важливіших питань населення. І якщо найближчим часом жителі не укладуть договори і не почнуть платити за послуги, ТОВ "Частюля" припинить обслуговування. Тоді усі організовані мешканцями звалища так і залишаться лежати під вікнами будинків.

Щоб укласти договір, треба узяти паспорт і ідентифікаційний код і підійти в абонентський відділ Чорноморського ЖКГ. Там вас чекають представники ТОВ "Частюля".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь