A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ

Дата: 18.10.2021 18:04
Кількість переглядів: 611

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ

Фото без опису

Оперативне реагування на факти заборгованості по виплаті заробітної плати, використання праці неоформленных працівників і виявлення інших порушень законодавства про працю. Ці питання тепер є завданням Чорноморської селищної ради.

Легалізація заробітної плати і зайнятість населення є загальною проблемою, адже нелегальна зарплата послабляє соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджету і державних соціальних фондів. Тому у будівлі Чорноморської селищної ради пройшло засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю. На зустрічі була присутньою головний державний інспектор відділу з питань трудових стосунків і зайнятості населення Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Олена Івасюк.

Виплата заробітної плати без сплати встановлених податків і зборів є грубим порушенням законодавства України і підпадає під адміністративну і кримінальну відповідальність. Тому на засіданні комісії був визначений план подальших загальних дій відносно вирішення питань легалізації найманої праці, оформлення трудових стосунків, забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, підвищення рівня середньої заробітної плати і шляху обміну інформацією.

Пріоритетне завдання комісії - соціальна захищеність кожного члена суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь