A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

12  жовтня  в Чорноморській селищній раді відбулося засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю за  участю головного державного інспектора відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення Управління з питань праці Головног

Дата: 12.10.2021 16:03
Кількість переглядів: 379

      12  жовтня  в Чорноморській селищній раді відбулося засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю за  участю головного державного інспектора відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Олени Івасюк.

      На засіданні були розглянуті питання щодо оперативного реагування на факти заборгованості з виплати заробітної плати, використання праці неоформлених працівників та інші порушення законодавства про працю.

      Легалізація заробітної плати та зайнятість населення є загальною проблемою, яку слід вирішувати спільно. Адже нелегальна зарплата послаблює соціальний захист працівників, зменшує надходження до бюджету та державних соціальних фондів тощо. Виплата заробітної плати без сплати встановлених податків i зборів є грубим порушенням законодавства України, що підпадає під адміністративну та кримінальну відповідальність.

       За результатами засідання комісії визначено план подальших спільних дій щодо вирішення питань легалізації найманої праці, оформлення трудових відносин, забезпечення своєчасного виплати  заробітної плати,  підвищення рівня середньої заробітної плати та шляхи обміну інформацією.

      Слід зазначити, що  пріоритетним напрямком роботи  комісії залишається вжиття системних, невідкладних заходів, у межах наданих повноважень, спрямованих на підвищення рівня заробітної плати та соціальної захищеності кожного члена громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь