A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

11 питань розглянули 07 жовтня 2021 р. члени виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Усі вони в рівній мірі важливі для нашої громади.

Дата: 11.10.2021 09:36
Кількість переглядів: 506

11 питань розглянули 07 жовтня 2021 р. члени виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Усі вони в рівній мірі важливі для нашої громади.

Фото без опису

Затвердили розрахунок кошторису за проведений капітальний ремонт каналізаційних мереж на вулиці Гвардійській і вулиці Сонячній. Одноголосно проголосували за проект по ремонту проїзду і пішохідних доріжок в районі дитячого садочка по вулиці Миру в селі Гвардійське. Також був затверджений кошторис по ремонту самого дитячого садочка "Сонечко". На будівельні роботи по заміні огорожі і інші витрати виділені 1 409,265 грн.

Розглянули і затвердили договір і ціни на послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вулиці Гвардійській. У цьому будинку немає приватизованих квартир і це означає, що такі рішення приймаються на виконкомі. Тут же на виконкомі ЖКГ Чорноморської селищної ради було вибрано керуючою компанією для будинку №19. Це будинок, в якому знаходиться Чорноморська селищна рада.

Задовольнили члени виконавчого комітету і прохання жителя Чорноморського про приватизацію квартири, в якій він живе зі своєю сім'єю. Посвідчення на право власності буде видано протягом 10 днів.

Особливо важливим було питання про компенсацію вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Чорноморської ТГ. До цього наша громада могла тільки виділяти фінансову допомогу. Тепер має право компенсувати повну вартість.

Також вирішено було клопотати перед Одеською обладміністрацією з приводу надання почесного звання "Мати-героїня" мамі дев'ятьох дітей Вінницькій Євгенії Олександрівні.

На засіданні члени виконкому проголосували за створення і склад комісії, яка займатиметься розглядом заяв про надання грошової компенсації на отримання житла для деяких категорій осіб за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Наостанок члени виконкому затвердили розміри матеріальної допомоги для жителів нашої громади. В основному для оплати лікування. Це питання є на порядку денному кожного засідання виконавчого комітету і завжди воно отримує 100% підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь