ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

11 питань розглянули 07 жовтня 2021 р. члени виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Усі вони в рівній мірі важливі для нашої громади.

Дата: 11.10.2021 09:36
Кількість переглядів: 527

11 питань розглянули 07 жовтня 2021 р. члени виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Усі вони в рівній мірі важливі для нашої громади.

Фото без опису

Затвердили розрахунок кошторису за проведений капітальний ремонт каналізаційних мереж на вулиці Гвардійській і вулиці Сонячній. Одноголосно проголосували за проект по ремонту проїзду і пішохідних доріжок в районі дитячого садочка по вулиці Миру в селі Гвардійське. Також був затверджений кошторис по ремонту самого дитячого садочка "Сонечко". На будівельні роботи по заміні огорожі і інші витрати виділені 1 409,265 грн.

Розглянули і затвердили договір і ціни на послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вулиці Гвардійській. У цьому будинку немає приватизованих квартир і це означає, що такі рішення приймаються на виконкомі. Тут же на виконкомі ЖКГ Чорноморської селищної ради було вибрано керуючою компанією для будинку №19. Це будинок, в якому знаходиться Чорноморська селищна рада.

Задовольнили члени виконавчого комітету і прохання жителя Чорноморського про приватизацію квартири, в якій він живе зі своєю сім'єю. Посвідчення на право власності буде видано протягом 10 днів.

Особливо важливим було питання про компенсацію вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Чорноморської ТГ. До цього наша громада могла тільки виділяти фінансову допомогу. Тепер має право компенсувати повну вартість.

Також вирішено було клопотати перед Одеською обладміністрацією з приводу надання почесного звання "Мати-героїня" мамі дев'ятьох дітей Вінницькій Євгенії Олександрівні.

На засіданні члени виконкому проголосували за створення і склад комісії, яка займатиметься розглядом заяв про надання грошової компенсації на отримання житла для деяких категорій осіб за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Наостанок члени виконкому затвердили розміри матеріальної допомоги для жителів нашої громади. В основному для оплати лікування. Це питання є на порядку денному кожного засідання виконавчого комітету і завжди воно отримує 100% підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь