ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДАВАЙТЕ ЗБЕРЕЖЕМО ЧИСТОТУ

Дата: 11.10.2021 09:35
Кількість переглядів: 589

ДАВАЙТЕ ЗБЕРЕЖЕМО ЧИСТОТУ

Фото без опису

Хочемо нагадати жителям смт. Чорноморське і села Гвардійське про те, що зараз йде активне укладення договорів на вивезення сміття з компанією "ЧАСТЮЛЯ"

Ви вже знаєте, що ця компанія і раніше сумлінно здійснювала вивезення сміття. Цього року вона виграла конкурс і знову є нашим постачальником послуги. І згідно із Законом України "Про житлово-комунальні послуги" усім жителям, бюджетним організаціям, приватним підприємцям і іншим організаціям необхідно особисто укласти відповідний договір з ТОВ "ЧАСТЮЛЯ".

На даний момент таких договорів укладено вкрай мало. Відповідно не проводиться оплата послуги. І якщо не виправити цю ситуацію, надаватися послуга не буде. Але ж ми хочемо жити в красивому і чистому місці. Тому просимо мешканців Чорноморської громади проявити відповідальність і укласти договір.

Щоб укласти договір, треба узяти паспорт і ідентифікаційний код і підійти в абонентський відділ Чорноморського ЖКГ. Там вас чекають представники ТОВ "ЧАСТЮЛЯ".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь