A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Лиманська районна філія повідомляє

Дата: 04.10.2021 16:34
Кількість переглядів: 389

    Фото без опису

Лиманська районна філія повідомляє, що державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» (далі- Одеський ЦПТО) в рамках короткотермінового курсу цільового призначення розроблено навчальну програму та навчальний план за напрямком «Сучасна територія та практика харчування дітей в закладах освіти». Курс призначений для підвищення кваліфікації спеціалістів, що здійснюють роботу з харчуванням дітей в закладах освіти. Організація навчання на базі Одеського ЦПТО, в т.ч. дистанційно, можлива за потреби.

 Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотерміновому курсі за направленням служби зайнятості - безкоштовне.  Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію, або яким необхідні знання та навички в сфері харчування дітей в закладах освіти, навчання за програмою курсу можливе на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання- від 0.2 до 0.8 тис. грн. на одну особу, залежно від кількісного складу групи 7-20 осіб)

Після завершення навчання слухачам, які опанували курс в повному обсязі видається посвідчення Одеського ЦПТО про проходження курсів цільового призначення за напрямком.

Заявки направляти до відділу організації професійного навчання Одеського ОЦЗ на ел. адресу: prof@dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь