A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

УРОЧИСТА ЗУСТРІЧ ВОЇНІВ

Дата: 04.10.2021 14:27
Кількість переглядів: 773

УРОЧИСТА ЗУСТРІЧ ВОЇНІВ

Фото без опису

Особовий склад підрозділів військової частини А0666 повернувся з району виконання бойових завдань. Зустріч 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу на рідній одеській землі пройшла з усіма почестями.

Прибуття ешелону супроводжувалося оркестром, який виконував військові марші. В селі Кремидівка, де буда станція розвантаження, військовослужбовців чекали їх рідні та близькі, діти з квітами, представники громадськості, волонтерських організацій, ветерани війни, ветерани АТО/ООС, які проходили службу у нашій військовій частині.

Представники вищого командування, командир бригади, представники Чорноморської селищної ради хлібом та сіллю привітали героїв з прибуттям до пункту постійної дислокації та успішним виконанням бойових завдань.

Не змогли не згадати тих, які не повернулися до рідних домівок, захищаючи нас з вами у районі проведення операції об’єднаних сил. За ці роки, в кривавому горнилі війни, бригада втратила 184 синів та дочок, ще 458 воїнів отримали поранення. Лише за цю ротацію 5 загиблих та 13 поранених. Хвилиною мовчання присутні вшанували солдатів, які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

Бажаємо повернувшимся військовослужбовцям спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя і заслуженого підвищення по службі. Здоров’я вам, тепла та затишку у родинах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь