ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОБЛАШТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ НА ОСНОВІ ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ

Дата: 29.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 415

ОБЛАШТУВАННЯ ОБ'ЄКТІВ НА ОСНОВІ ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ

Фото без опису

Доріжки в селі та в містечку, у тому числі на вулиці Сонячній, тротуари біля спортивних майданчиків, сходинки Будинку культури. Не усі знають, що ці і ще багато інших об'єктів в нашій громаді за замовленням Чорноморської селищної ради зробив наш місцевий підприємець Анатолій Пожидай.

Анатолій вже більше 10 років займається виготовленням і укладанням тротуарної плитки. У нього свій цех на території нашої громади. Діяльність зареєстрована в податковій службі за місцем знаходження нашої громади і є усі необхідні документи.

Співпраця з Чорноморською селищною радою ведеться на договірних стосунках. Коли є замовлення - оцінюється об'єм роботи і складається кошторис. Грошові кошти виділяються на сесії і після цього з підприємцем підписується договір на виконання робіт.

Це взаємовигідна співпраця. Адже для нашої громади важливо, щоб плитка не просто була зроблена і укладена, але і щоб вона служила роками. Тому Анатолій Пожидай регулярно перевіряє поточний стан своїх об'єктів і ремонтує їх. Наприклад, кожну весну на території комплексу 412 батареї і монумента, присвяченого 250 воїнам-шахтарям замінюються плитки, які репнули або відкололися. Те ж робиться і на інших ділянках, а також з'являється все більше облаштованих плиткою доріжок і стежин для пішоходів.

Сподіваємося така співпраця і надалі буде такою ж плідною для нашої громади. А місцевих підприємців, що мають свою справу і займаються виробництвом, буде з кожним роком все більше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь