ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради подає на розгляд Проект інвестиційної програми Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради у сфері теплопостачання на 2021-2022 роки

Дата: 23.09.2021 18:19
Кількість переглядів: 782

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

 

Відповідно до вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, згідно Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020р. №191 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації», Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради подає на розгляд Проект інвестиційної програми Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради у сфері теплопостачання на 2021-2022 роки  (Проект додається).

 

Метою розроблення інвестиційної програми Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради є підвищення якості надання послуг теплопостачання споживачам, зменшення втрат теплової енергії в мережах, економії паливно-енергетичних ресурсів.

 

До інвестиційної програми Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради у сфері теплопостачання на 2021-2022 роки  включені заходи з заміни ізоляції теплотраси.

 

Заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань.

 

 Підприємство не планує залучати позичкові та бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій у сфері теплопостачання32,48 тис.грн. (без ПДВ).

 

Розміщення інформації на офіційному веб-сайті Чорноморської селищної ради вважати основним способом доведення інформації до відома споживачів.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 календарних днів з дати опублікування оголошення. 

 

Адреса, на яку необхідно надсилати зауваження та пропозиції:

смт.Чорноморське, вул. Гвардійська, буд.36.

тел. (048) 753-52-95

Електронна пошта: chabanka36@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь