A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОЦІНКА ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 23.09.2021 10:17
Кількість переглядів: 499

ОЦІНКА ДІЯЛЬНОСТІ

Фото без опису

Чорноморська ТГ займає 5 місце в рейтингу громад з чисельністю населення від 5 до 10 тисяч чоловік, за показниками діяльності за 2 квартал.

Список Одеська обласна державна адміністрація опублікувала у вересні. І грунтується він на проведеному до цього моніторингу. Під перевірку потрапили 22 показники по таких напрямах як освіта і культура, охорона здоров'я і соціальний захист населення, економічний розвиток і фінансова сфера.

Всього моніторинг проводився в 91 громаді Одеської області. Вони були розділені на групи по кількості населення: до 5 тисяч чоловік, від 5 до 10, від 10 до 15 і більше 15 тисяч. У нашу категорію потрапило 28 громад і Чорноморська ТГ зайняла 5 місце вверху таблиці. Це ще на один ступінь вище, ніж в минулому кварталі цього року.

Нашій і багатьом іншим об'єднаним громадам менше року і такий моніторинг діяльності місцевого самоврядування потрібний для аналізу показників і, як підсумок, поліпшення якості життя населення. І хоча наша громада отримала позитивну оцінку, попереду ще багато роботи і проблем, які треба професійно вирішити і виконати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь