A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РЕМОНТ ТРИВАЄ

Дата: 23.09.2021 10:13
Кількість переглядів: 470

РЕМОНТ ТРИВАЄ

Заміна світильників, демонтаж старих систем, установка нових батарей - в Чорноморській школі триває капітальний ремонт усіх комунікацій.

Бригада працює тихо, щоб не заважати учбовому процесу, але швидко, щоб встигнути закінчити роботи до опалювального сезону.

Електрики вже замінили проводку і освітлення практично по усій площі школи. Лампи в класах розраховані на тривалішу експлуатацію і, що саме головне, безпечні для дитячих очей.

За справу взялися і сантехніки. Вони вже замінили усі батареї і труби на 3-му поверсі. І зараз працюють на 2-му. При демонтажі старої системи опалювання стало зрозуміло, чому раніше тепла в школі було недостатньо - труби давно проржавіли і місцями були повністю забиті. Це і не дивно, адже їм більше 40 років.

Звичайно, ремонт треба було зробити давно. Але до цього року Чорноморська селищна рада не мала права здійснювати які-небудь роботи усередині школи.

І тільки зараз, після передачі учбового закладу на баланс селищної ради, така можливість з'явилася.

Буквально днями закінчиться ремонт даху, протягом місяця бригада замінить усі комунікації усередині. Також виділені гроші на установку пожежної сигналізації по всій будівлі школи. Здоров'я і безпека дітей - наше первинне завдання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь