ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про зміну умов договору та ціни послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вул.Гвардійській, смт.Чорноморське.

Дата: 23.09.2021 08:37
Кількість переглядів: 615

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про зміну умов договору та ціни послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вул.Гвардійській, смт.Чорноморське.

 

Ціна послуги з управління багатоквартирним будинком №38 розрахована згідно вимог чинного законодавства з урахуванням прожиткового мінімуму, зміною вартості матеріалів, інструментів, спецодягу, тощо.

 

Перелік послуг, що входять до складу послуги з управління багатоквартирним будинком та їх вартість по складових наведено в кошторисі витрат на управління будинком №38 по вул.Гвардійській (Кошторис витрат на управління багатоквартирним будинком  за адресою вул.Гвардійська, 38 додається).

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства (управителя) та якісного надання послуг, виникла необхідність зміни ціни послуги з управління багатоквартирним будинком прибудинкових територій. Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання житлових послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж житлових будинків для їх безпечної експлуатації та проживання в них мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь