A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про зміну умов договору та ціни послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вул.Гвардійській, смт.Чорноморське.

Дата: 23.09.2021 08:37
Кількість переглядів: 519

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє про зміну умов договору та ціни послуги з управління багатоквартирним будинком №38 по вул.Гвардійській, смт.Чорноморське.

 

Ціна послуги з управління багатоквартирним будинком №38 розрахована згідно вимог чинного законодавства з урахуванням прожиткового мінімуму, зміною вартості матеріалів, інструментів, спецодягу, тощо.

 

Перелік послуг, що входять до складу послуги з управління багатоквартирним будинком та їх вартість по складових наведено в кошторисі витрат на управління будинком №38 по вул.Гвардійській (Кошторис витрат на управління багатоквартирним будинком  за адресою вул.Гвардійська, 38 додається).

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства (управителя) та якісного надання послуг, виникла необхідність зміни ціни послуги з управління багатоквартирним будинком прибудинкових територій. Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання житлових послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж житлових будинків для їх безпечної експлуатації та проживання в них мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь