A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НАЙМАСШТАБНІША ДІЛОВА ПОДІЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ

Дата: 17.09.2021 13:34
Кількість переглядів: 480

НАЙМАСШТАБНІША ДІЛОВА ПОДІЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ

Фото без опису

В Одесі стартував Міжнародний інвестиційний форум ODESA 5T, який об'єднує п'ять головних векторів розвитку : транспорт, торгівлю, технології (IT, будівництво, медицину), туризм, траст(прозору економіку, довіру, ринок фінансових послуг).

Цей захід проходить вже шостий рік підряд і є майданчиком для обміну досвідом з ключовими гравцями інвестиційного ринку, місцем зустрічі з новими партнерами і залучення приватних і муніципальних інвестицій, платформою для презентації бізнесу і пошуку можливостей для розширення.

Головними спікерами форуму стали Одеський міський голова Геннадій Труханов, Віцепрем'єр-міністр з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецкий, почесний директор Європейської комісії Георгіс Кремліс і заступник Міністра інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анатолій Комірний.

Серед учасників були консули різних країн, директори банків, представники великого та середнього бізнесу, народні депутати.

Делегатами від Чорноморської селищної ради на інвестиційному форумі були Глава Чорноморської ТГ Сергій Удалов, начальник ЖКГ Сергій Щербіч і фахівець зі зв'язків з громадськістю та пресою Марта Ткач.

Основними темами дискусій стали індустріальні парки, інструменти державної підтримки інвестиційної діяльності та діалог влади і бізнесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь