A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПІДСУМКИ 17 СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 16.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 522

ПІДСУМКИ 17 СЕСІЇ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Фото без опису

Комісії, а потім і сесія Чорноморської селищної ради пройшли дуже жваво. На порядку денному було більше 20 питань.

Проголосували за підвищення заробітної плати для працівників господарського сектора - водіїв, прибиральників, електриків.

Одноголосно депутати затвердили штат працівників освіти в тому об'ємі, який дозволить не порушувати учбовий процес. Штатні коригування сталися і в Чорноморському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Затверджений розмір батьківської плати за харчування в Дитячому садку "Сонечко", розмір і пільги залишилися такими ж і незмінні з 2019 року. Ці установи знаходяться на повному забезпеченні селищної ради і тому тепер усі подібні питання вирішуються на сесії. На цій же сесії обговорили і прийняли проєкт, згідно з яким будуть виділені гроші на капітальний ремонт приміщень Школи мистецтв, в 37 будинку.

Прийнято рішення про передачу автомобіля ВАЗ 21043-20 з балансу селищної ради на баланс ЖКГ, в т.ч. для використання новим відділом по благоустрою.

Також депутати заслуховували прогноз бюджету нашої громади на 2022-2024 роки.

Прийняли програму про освіту.

На прохання місцевих волонтерів внесені зміни в програму захисту тварин і збільшено видатки на стерилізацію безпритульних кішок.

Внесли зміни в програму техногенної та пожежної безпеки, згідно з якою ГУ ДСНС України в Одеській області виділені кошти на закупівлю бензину та іншого інвентарю для своєчасного прибуття пожежних машин на територію нашої громади і усунення пожежі.

Обговорили хід ремонтних робіт доріг, школи, житлового фонду, дитячих майданчиків, проведення заходів, роботу установ, нагальні питання, плани робіт та інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь