A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 16.09.2021 08:51
Кількість переглядів: 468

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Фото без опису

Пожежна сигналізація в школах, капітальний ремонт будинків і матеріальна допомога нужденним громадянам. Ці і низку інших питань обговорили сьогодні на засіданні Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради.

Одноголосно члени Виконкому проголосували за повну заміну вхідних груп в 32 і 34 будинках. Скоро під'їзди в них виглядатимуть так само як у будинку 40. Гроші на ці ремонти передбачені у бюджеті.

Одним з найважливіших стало питання пожежної сигналізації в школах. Якщо в Гвардійській Гімназії вона є, але стара, то в Чорноморській школі її ніколи не було. Але ж це безпека наших дітей. Тому був затверджений проект установки абсолютно нової сигналізації в Чорноморській школі і модернізація існуючої в Гвардійській гімназії.

Затверджений розмір плати за навчання в Школі мистецтв, щомісячна плата збільшена на 50 грн в порівнянні з минулим роком, але при цьому залишається не високою порівняно з іншими громадами. Ці гроші залишаються в розпорядженні Школи мистецтв, підуть на оплату комунальних послуг, закупівлю, заміну і обслуговування інструментів. В іншому Школа мистецтв знаходиться на повному фінансуванні Чорноморської селищної ради, яка виплачує зарплати і премії педагогам, закуповує необхідні товари, послуги та інше.

Розглянули на засіданні і ще ряд інших соціальних питань: створення опікунської ради, затверджено склад комісії та положення про присвоєння звання Мати-героїня, виділення матеріальної допомоги жителям нашої громади, які зараз потребують підтримки. На задоволення їх прохань виділено 42700 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь