ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РОБОЧА НАРАДА З МІНІСТРОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Дата: 13.09.2021 18:49
Кількість переглядів: 435

РОБОЧА НАРАДА З МІНІСТРОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Фото без опису

Сьогодні в Одеській облдержадміністрації був насичений день. На зустріч з Міністром аграрної політики і продовольства України Романом Лещенко з'їхалися аграрії і представники громад з усієї області. Чорноморську ТГ представляв її Глава Сергій Удалов.

Важливим питанням стала взаємодія органів місцевого самоврядування з органами державної виконавчої влади з питань аграрного розвитку, земельних відносин та оподаткування.

Обговорили крапельне зрошення, кредитування дрібних фермерів, науку і освіту в аграрній сфері, формування якісної державної підтримки на 2022 рік. Кожен учасник наради мав можливість висловити свою думку і поділитися насущними проблемами свого району. Особливої ??уваги удостоїлася тема тіньового землеробства і неоподаткована земля, яку використовує Міністерство оборони. Це завдає чималих фінансових збитків як державі в цілому, так і громадам на місцях.

На думку Міністра це питання потрібно вирішувати, адже центральна влада не може віддавати Об'єднаним громадам всю відповідальність за утримання шкіл, садків та інших установ і при цьому позбавляти їх доходу від землі.

Ці, та ряд інших питань, Міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко пообіцяв опрацювати на додаткових вузьких зустрічах з представниками громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь