ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РОБОЧА НАРАДА З МІНІСТРОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Дата: 13.09.2021 18:49
Кількість переглядів: 441

РОБОЧА НАРАДА З МІНІСТРОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Фото без опису

Сьогодні в Одеській облдержадміністрації був насичений день. На зустріч з Міністром аграрної політики і продовольства України Романом Лещенко з'їхалися аграрії і представники громад з усієї області. Чорноморську ТГ представляв її Глава Сергій Удалов.

Важливим питанням стала взаємодія органів місцевого самоврядування з органами державної виконавчої влади з питань аграрного розвитку, земельних відносин та оподаткування.

Обговорили крапельне зрошення, кредитування дрібних фермерів, науку і освіту в аграрній сфері, формування якісної державної підтримки на 2022 рік. Кожен учасник наради мав можливість висловити свою думку і поділитися насущними проблемами свого району. Особливої ??уваги удостоїлася тема тіньового землеробства і неоподаткована земля, яку використовує Міністерство оборони. Це завдає чималих фінансових збитків як державі в цілому, так і громадам на місцях.

На думку Міністра це питання потрібно вирішувати, адже центральна влада не може віддавати Об'єднаним громадам всю відповідальність за утримання шкіл, садків та інших установ і при цьому позбавляти їх доходу від землі.

Ці, та ряд інших питань, Міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко пообіцяв опрацювати на додаткових вузьких зустрічах з представниками громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь