ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ

Дата: 10.09.2021 08:51
Кількість переглядів: 826

ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ

Фото без опису

Нові стандарти та меню, сучасні технологічні процеси, роль громад та керівників закладів освіти в успішній реалізації реформи шкільного харчування, ефективний контроль і безпека. Про це та багато іншого йшлося під час форуму «Реформа системи шкільного харчування», який відбувся сьогодні в Одесі.

Ця регіональна зустріч організована в рамках Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі, яку ініціювала Перша леді України Олена Зеленська.

У події взяли участь Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, глава Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька, голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, Одеський міський голова Геннадій Труханов та представники органів державної влади різних областей України.

Чорноморську селищну раду на форумі представляли заступник Голови з питань діяльності виконавчих органів Бикова Лариса Вікторівна та начальник відділу освіти Чорноморської селищної ради Людмила Іванівна Магеря.

На зустрічі обговорили введення і контроль нових норм харчування, публічні закупівлі, проектні підходи і переобладнання закладів освіти.

Крім того, під час практичної панелі команда ГО «Національна асоціація громадського харчування» продемонструвала можливості сучасного технологічного процесу: за 45 хвилин приготувала обід в асортименті з шести страв для 700 людей – учасників форуму, а також презентувала «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь