A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЦЕЙ РЕМОНТ МИ ЧЕКАЛИ ДЕСЯТКИ РОКІВ

Дата: 02.09.2021 13:24
Кількість переглядів: 522

ЦЕЙ РЕМОНТ МИ ЧЕКАЛИ ДЕСЯТКИ РОКІВ

Капітального ремонту комунікацій в Чорноморській школі не було з моменту її будівництва. А це 44 роки. Звісно все давно прийшло в непридатність. Труби текли, батареї місцями не гріли, періодично і зовсім траплялися прориви. Не одно покоління учнів може згадати бігаючих з відрами педагогів. Та ж історія і з електропроводкою. За стільки років вона почала просто розсипатися. Комунікації в підвалі швидше схожі на декорації до фільму жахів. Звичайно, усі ці роки школа намагалася власними силами щось ремонтувати. Але в одному місці латали, а в іншому проривало.

Цього року район передав школу на повне забезпечення Чорноморської селищної ради. Тоді і почався процес розробки проекту, складання кошторису, виділення грошей і узгодження робіт. Це зайняло багато часу, але ремонт все ж вдалося почати до настання холодів.

Завезена частина матеріалів. У декількох класах вже замінені світильники. Нова електропроводка буде прокладена по усій будівлі. Планується також повністю замінити каналізаційну систему і поставити нові батареї. Звичайно, встигнути закінчити такий об'єм роботи до 1 вересня не вдасться. Тому Чорноморська селищна рада просить батьків з розумінням віднестися до того, що відбувається. Ми занадто довго чекали, щоб зараз переносити це ще на рік.

На зустрічі керівництва школи з ремонтною бригадою були погоджені усі нюанси. Роботи вестимуться по секціях і в основному на вихідних, щоб нічого не заважало учбовому процесу. Не варто переживати і з приводу ремонтів, зроблених в класах. Стіни штробить ніхто не буде. Нова проводка прокладатиметься сучасними методами.

Сподіваємося на розуміння і підтримку. І віримо в те, що до цього опалювального сезону ми будемо повністю готові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь