A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДЕ СВІТЛО?

Дата: 02.09.2021 13:18
Кількість переглядів: 583

ДЕ СВІТЛО?

Фото без опису

Багатьом не зрозуміло, чому у нас відбуваються регулярні відключення електроенергії. Давайте розберемося.

Річ у тому, що Лиманський РЭМ робить капітальний ремонт лінії електропередач на 10000 вольт. Ця лінія живить усе містечко. Вона давно застаріла і постійно відбувалися аварійні ситуації. Зараз йде її повна заміна. Основні роботи ведуться без відключення мережі. Але періодично все ж доводиться це робити.

Можна було б відключити електрику на тиждень і зробити все в один захід. Але жителів смт. Чорноморське такий варіант не влаштовує. Тому доводиться розтягувати процес на місяці і відключення відбуваються раз в один-два тижні.

На жаль, попереджати про відключення заздалегідь теж не завжди виходить. РЭМ залежить від робочої техніки, яка у будь-який момент може поїхати на якусь аварію. Через це заплановане відключення відміняється. І навпаки, як тільки з'являється можливість задіяти спец устаткування, світло відключають без попередження.

Дуже часто Чорноморське ЖКГ дізнається про це постфактум і вплинути на цей процес не може. Адже Лиманський РЭМ - незалежна від нас організація, яка є нашим єдиним постачальником електроенергії.

Просимо жителів містечка з розумінням віднестися до ситуації і перетерпіти ці незручності. Разом з вами сподіваємося на те, що цей ремонт забезпечить нам стабільне подання електроенергії в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь