A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РЕМОНТ ШКІЛЬНОГО ДАХУ

Дата: 26.08.2021 14:30
Кількість переглядів: 624

РЕМОНТ ШКІЛЬНОГО ДАХУ

Фото без опису

Про стан даху в Чорноморській школі не варто багато говорити. Усі знають як заливало верхній поверх під час дощів і снігу. Капітальний ремонт назрів давно. І після передачі учбової установи на баланс Селищної Ради така можливість з'явилася.

Узгодження проекту, виділення грошей, закупівля будівельного матеріалу - усе це зайняло час. І ось, нарешті, ремонт почався.

Повністю міняється водостічна система, ремонтується зливова каналізація, яка давно зробилася непридатною. Штукатуряться і обклеюються м'якою покрівлею вентиляційні канали. Парапети і парапетні кришки будуть замінені. Відремонтуються і стики між корпусами, щоб туди не затікала вода. Стяжка на даху теж місцями повністю зруйнована. Тому її доводиться знімати і класти нову. По усій площі буде застелена двошарова система м'якої покрівлі. Це забезпечить набагато більший термін експлуатації.

Для ремонту доводиться задіяти спецтехніку, яка піднімає матеріали на дах. Ускладнюється процес високою температурою повітря, при якій неможливо працювати. Тому поки що бригада вимушена виконувати основний об'єм в першій половині дня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь