ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДОРОГА. УСІ ВІДПОВІДІ.

Дата: 25.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 573

ДОРОГА. УСІ ВІДПОВІДІ

Будівництво нової дороги схвилювало усіх. Хтось не розуміє навіщо це треба, а хтось не знає для кого вона - для водіїв або все-таки пішоходів. Все просто - вона потрібна усім.

Населеному пункту з такою кількістю населення життєво необхідно мати два повноцінні виїзди. Швидка допомога або пожежна машина повинні безперешкодно заїжджати і виїжджати. Адже іноді хвилини на рахунку. Не кажучи вже про те, що ми знаходимося поблизу Одеського Припортового заводу.

Раніше, до речі, другий проїзд був. Але він проходить через землі Міністерства оборони і може знадобитися військовим для власних цілей. Тому для нас питання організації нового пожежного проїзду стояло гостро.

Крім того треба було вирішувати проблему зливової каналізації, якої в містечку ніколи не було. І під час дощів уся вода стікала в гаражі. Саме тому під час будівництва дороги була закладена хороша система.

Що ми маємо по факту:

- Повноцінний проїзд в містечко для машин

- Обладнані тротуари

- Потужну зливову каналізацію

- Безпечний заїзд в гаражі прямо з містечка, без виїзду на трасу

Важливо і те, що уздовж усієї дороги буде встановлено освітлення і йти в гаражі в темний час доби вже не буде так похмуро.

Варто відзначити також, що це все-таки дорога, а не парковка. І тому на ній будуть встановлені розділові стовпчики і лежачі поліцейські. Просто кинути машину вже не вийде. Але її можна буде поставити на обладнану парковку у відділення поліції. Крім того, буде зачищена ділянка між новою дорогою і базаром. Тут розташується стоянка і громадський туалет.

У планах також відокремити стовпчиками пішохідні зони в центрі містечка. Тому варто вже привчати себе до правильної парковки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь