A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

У «Школи мистецтв» – новий керівник

Дата: 16.08.2021 17:03
Кількість переглядів: 554

У «Школи мистецтв» – новий керівник

Фото без опису

На початку серпня відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття пocaди керівника комунального закладу «Школа мистецтв» Чорноморської селищної ради. За результатами конкурсу комісія одноголосно підтримала та рішенням сесії Чорноморської селищної ради одноголосно затверджена кандидатура Тетяни Власенко на посаду директора КЗ «Школа мистецтв».

Претендент на посаду директора Власенко Тетяна провела презентацію перспективного плану розвитку закладу на два роки і запропонувала модель модернізації розвитку закладу, освітнього процесу та освітніх програм. Тетяна має повну вищу освіту за спеціальністю та здобула кваліфікацію вчителя образотворчого мистецтва, графічного дизайну. З 2009 р. працювала в Чорноморській дитячій школі естетичного виховання на посаді викладача образотворчого мистецтва. З вересня 2020 р. також займала посаду заступника директора з навчальної, навчально-виховної та виховної роботи в КЗ «Школа мистецтв» Чорноморської селищної ради.

Вітаємо Тетяну з призначенням! Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Нехай супроводжує розуміння та підтримка колег та однодумців, а непроста відповідальна робота приносить лише задоволення і творчі перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь