A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

У неділю чорноморці і гості нашої територіальної громади поринули в чарівну атмосферу навколосвітньої подорожі на пляжі смт Чорноморське 2.

Дата: 10.08.2021 09:19
Кількість переглядів: 805

У неділю чорноморці і гості нашої територіальної громади поринули в чарівну атмосферу навколосвітньої подорожі на пляжі смт Чорноморське 2.

Фото без опису

Зазвичай День Нептуна відзначається у День військово-морського флоту, а іноді в день рибалки або просто в екваторі літа, але в цьому році він затримався і нам самим довелося йти на пошуки морського царя.

Гості свята разом з ведучою Ольгою Ядгаровою, керівником зразково-танцювального колективу Міленіум, та Філіасом Фогом, майстром навколосвітніх подорожей, побували в Румунії, Італії, Франції, Англії, Південній Америці, перетнули екватор і знайшли Нептуна аж в Японії.

Вся подорож супроводжувалася веселими конкурсами та іграми, щоб дорога не здавалася нудною і довгою. Плели коси, щоб дістатися до замку Дракули, писали листи Нептуну, пірнали в тунелі, шукали перли. Пройшли хрещення екватором і відвезли Нептуна до Одесу. Ну а тут вже, на березі Чорного моря, носили відра на головах, плавали в човнах, грали в естафети. Ну і звичайно ж фотографувалися на пам'ять з морським царем. Юні участники свята за свої вдалі виступи отримали невеличкі подарунки. Сподіваємося йому сподобалося наше свято і рік буде вдалим.

Після того як попрощалися з Нептуном, на пляжі звучала музика і бажаючі могли ще трохи потанцювати і насолодитися літнім вечором.

Дякуємо працівникам ЖКХ за технічну підтримку.

А у п’ятницю, 13 серпня, на пошуки Нептуна відправляться мешканці містечка на пляжі Чорноморського 1. Сподіваємося, що морський цар начарує їм гарну сонячну погоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь