ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

У неділю чорноморці і гості нашої територіальної громади поринули в чарівну атмосферу навколосвітньої подорожі на пляжі смт Чорноморське 2.

Дата: 10.08.2021 09:19
Кількість переглядів: 872

У неділю чорноморці і гості нашої територіальної громади поринули в чарівну атмосферу навколосвітньої подорожі на пляжі смт Чорноморське 2.

Фото без опису

Зазвичай День Нептуна відзначається у День військово-морського флоту, а іноді в день рибалки або просто в екваторі літа, але в цьому році він затримався і нам самим довелося йти на пошуки морського царя.

Гості свята разом з ведучою Ольгою Ядгаровою, керівником зразково-танцювального колективу Міленіум, та Філіасом Фогом, майстром навколосвітніх подорожей, побували в Румунії, Італії, Франції, Англії, Південній Америці, перетнули екватор і знайшли Нептуна аж в Японії.

Вся подорож супроводжувалася веселими конкурсами та іграми, щоб дорога не здавалася нудною і довгою. Плели коси, щоб дістатися до замку Дракули, писали листи Нептуну, пірнали в тунелі, шукали перли. Пройшли хрещення екватором і відвезли Нептуна до Одесу. Ну а тут вже, на березі Чорного моря, носили відра на головах, плавали в човнах, грали в естафети. Ну і звичайно ж фотографувалися на пам'ять з морським царем. Юні участники свята за свої вдалі виступи отримали невеличкі подарунки. Сподіваємося йому сподобалося наше свято і рік буде вдалим.

Після того як попрощалися з Нептуном, на пляжі звучала музика і бажаючі могли ще трохи потанцювати і насолодитися літнім вечором.

Дякуємо працівникам ЖКХ за технічну підтримку.

А у п’ятницю, 13 серпня, на пошуки Нептуна відправляться мешканці містечка на пляжі Чорноморського 1. Сподіваємося, що морський цар начарує їм гарну сонячну погоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь