A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Відбувся яскравий літній конкурс «Міні-міс та міні містер Чорноморське 2021»

Дата: 12.07.2021 08:47
Кількість переглядів: 632

Відбувся яскравий літній конкурс «Міні-міс та міні містер Чорноморське 2021»

Фото без опису

Залишилися позаду шкільні будні і настав час яскравого свята. І воно відбулося!

На сцені Чорноморського будинку культури виблискували нарядами і талантами зірочки нашого містечка. Захід вели Вегерчук Олена Валентинівна та артисти дитячого театру «Теремок» Додонова Олександра, Страхов Павло, Осокін Ярослав, Свірін Микита. Автор ідеї проведення конкурсу – директор Будинку культури Антоніна Омельченко. Підтримували святкову атмосферу танцювальні та вокальні колективи Будинку культури.

Генеральний спонсор конкурсу – Чорноморська селищна рада, яку очолює Удалов Сергій Анатолійович. Також спонсорами свята стали підприємці Світлана Олексіївна Сальська, Ольга Володимирівна Ладиненко, Ігор Ернестович Румянцев, Ольга Володимирівна Ядгарова.

Цього конкурс проходив у 6 етапів:

«Фотогазети». Це завдання було представлено заздалегідь. На стінах залу для глядачів усі мали змогу насолодитися творами цю, яка була удостоєна перемоги у номінації «Фотомодель».

«Знайомство». У цьому турі відбулося коктейльне дефіле і представлення себе - конкурсанти цікаво і оригінально розповідали про себе.

У турі «Дефіле на тему« Ах, літо, літо» діти представляли фантазії на задану тему - демонстрували яскраві вбрання і розкривали свої образи.

А справжніми талантами учасників глядачі насолоджувалися під час проведення різножанрового туру, який називався «Я-талант».

І ось, на заключному «Балі дефіле» на сцені з'явилися справжні принцеси і принц.

Виступ конкурсантів оцінювало компетентне журі, у складі якого були Барон Анна Юліанівна (фахівець відділу освіти, культури, туризму і охорони культурної спадщини, молоді та спорту); Румянцев Ігор Ернестович (підприємець смт Чорноморське, топ-менеджер України); Ладиненко Ольга Володимирівна (підприємець смт Чорноморське); Бикова Лариса Вікторівна (заступник голови Чорноморської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів).

Отже, назвемо ж переможців конкурсу «Міні-міс та міні-містер Чорноморське 2021».

Корону «Міні-містер Чорноморське 2021» отримав Марченко В'ячеслав, а корону «Міні-міс Чорноморське 2021» Димитренко Софія.

«Віце-міс Чорноморське 2021» стала Ковальчук Кароліна.

Наймолодша учасниця конкурсу Гармаш Еліна отримала титул «Міні-міс Перлина Чорноморське 2021».

Найкращою у номінації «Фотомодель Чорноморське 2021» стала Любчинська Ірина.

Петухова Маргарита отримала титул «Міс Грація Чорноморське 2021», а Погонець Уляна – титул « Міс Артистичність Чорноморське 2021».

Бондареву Марію журі одноголосно визнало «Міс Талант Чорноморське 2021».

На завершення свята всі учасники отримали призи від спонсорів, а від підприємця Румянцева Ігоря Ернестовича на сцену винесли для всіх смачний торт.

А саме свято завершилося грандіозним і гучним катанням на байках. Це традиційний подарунок особисто від голови селищної ради Сергія Анатолійовича Удалова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь