A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

30 червня закінчив свою роботу дитячий оздоровчий табір з денним перебуванням «Гвардієць» при Гвардійській гімназії, який працював з 9 червня 2021 р.

Дата: 07.07.2021 08:40
Кількість переглядів: 617

30 червня закінчив свою роботу дитячий оздоровчий табір з денним перебуванням «Гвардієць» при Гвардійській гімназії, який працював з 9 червня 2021 р.

Директор табору Нікітіна Віра Андріївна зробила усе, щоб кожен день у таборі був неповторний і запам’ятався кожній дитині. Були екскурсії, конкурси, вистачало часу і на розумні ігри, і на розваги.

90 учнів школи оздоровлювалися і відпочивали в об’єднаннях «КАПІТОШКИ», «ФАНТАЗЕРИ», «РОЗУМНИКИ» та "НЕПОСИДЮЧІ», а уважно і щиро піклувалися про це їх наставники Колісник Тетяна Володимирівна, Цапенко Наталія Володимирівна, Кучинська Ірина Володимирівна, Сидорчук Олена Михайлівна, Рукоманова Світлана Іванівна, Мендюк Тетяна Анатоліївна, Савич Діна Василівна, Коваленко Олена Петрівна, Зятюк Світлана Мячеславівна.

За рухливі ігри і ранкову руханку вдячні інструктору з фізкультури та спорту Мирзі Ганні Олександрівні. Смачно годувала дітлашню кухар Стенянська Валентина Костянтинівна, а допомагали усім працівники Лісніченко Галина Анатоліївна та Демченко Світлана Олександрівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь