ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомляємо мешканцям Чорноморської селищної громади (смт Чорноморське, с. Гвардійське) про необхідність укладення договору на послуги з поводження з побутовими відходами населенню, бюджетним організаціям, приватним підприємствам, іншим установам та

Дата: 05.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 818

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ!

Фото без опису

Повідомляємо мешканцям Чорноморської селищної громади (смт Чорноморське, с. Гвардійське) про необхідність укладення договору на послуги з поводження з побутовими відходами населенню, бюджетним організаціям, приватним підприємствам, іншим установам та організаціям.

Укладення даного договору є прямою вимогою статті 25 пункту 1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», згідно якої споживачі зобов'язані укладати договори про поводження із побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законом порядку. Відповідно до статті 17 пункту «ж» та статті 15 пункту «б» Закону України «Про відходи» суб'єкти господарювання, які утворюють в результаті господарської діяльності відходи, повинні забезпечувати повне їх збирання, належне зберігання та недопущення знищення і псування, також вносити, в установленому порядку плату за послуги з поводження з побутовими відходами.

Для укладення договорів на послуги з поводження з побутовими відходами необхідно звернутись до представників ТОВ «Частюля», які знаходяться в абонентському відділі Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради за адресою: смт Чорноморське, вул. Гвардійська, 36.

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

Для довідок звертайтесь за телефонами: +380(48)7591443, +380 (63) 671-24-33. Електронна адреса ТОВ «ЧАСТЮЛЯ»: 40539205@ukr.net

Відповідно до пункту 55 частини 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до повноважень органів місцевого самоврядування належить визначення на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють у межах певної території населених пунктів збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами. На виконання вимог законодавства у сфері поводження з побутовими відходами Чорноморська селищна рада рішенням від 26.06.2020р. №858-VII оголосила конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) з території населених пунктів Чорноморської селищної ради. 20.05.2021р. рішенням №44 виконавчого комітету «Про визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) на території населених пунктів Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області» було визначено виконавцем послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) на території населених пунктів Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області ТОВ «ЧАСТЮЛЯ» з подальшим укладенням відповідного договору строком на 5 (п'ять) років.

До проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів ТОВ «ЧАСТЮЛЯ» тривалий час надавала вищезазначені послуги, жодних претензій та зауважень щодо якості виконання робіт не було. Відходи з території населених пунктів вивозилися вчасно та якісно.

Рішенням виконавчого комітету Чорноморської селищної ради № 69 від 18.06.2021 встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для споживачів на території Чорноморської селищної ради:

20,50 грн, в т.ч. ПДВ, в місяць на 1 людину на послуги з поводження з твердими побутовими та великогабаритними відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових та великогабаритних відходів);

105,78 грн в т.ч. ПДВ за 1 м куб. на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів);

300,04 грн в т.ч. ПДВ за 1 м куб. на послуги з поводження великогабаритними відходами (збирання, вивезення та захоронення великогабаритних відходів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь