A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомляємо мешканцям Чорноморської селищної громади (смт Чорноморське, с. Гвардійське) про необхідність укладення договору на послуги з поводження з побутовими відходами населенню, бюджетним організаціям, приватним підприємствам, іншим установам та

Дата: 05.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 773

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ!

Повідомляємо мешканцям Чорноморської селищної громади (смт Чорноморське, с. Гвардійське) про необхідність укладення договору на послуги з поводження з побутовими відходами населенню, бюджетним організаціям, приватним підприємствам, іншим установам та організаціям.

Укладення даного договору є прямою вимогою статті 25 пункту 1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», згідно якої споживачі зобов'язані укладати договори про поводження із побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законом порядку. Відповідно до статті 17 пункту «ж» та статті 15 пункту «б» Закону України «Про відходи» суб'єкти господарювання, які утворюють в результаті господарської діяльності відходи, повинні забезпечувати повне їх збирання, належне зберігання та недопущення знищення і псування, також вносити, в установленому порядку плату за послуги з поводження з побутовими відходами.

Для укладення договорів на послуги з поводження з побутовими відходами необхідно звернутись до представників ТОВ «Частюля», які знаходяться в абонентському відділі Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради за адресою: смт Чорноморське, вул. Гвардійська, 36.

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

Для довідок звертайтесь за телефонами: +380(48)7591443, +380 (63) 671-24-33. Електронна адреса ТОВ «ЧАСТЮЛЯ»: 40539205@ukr.net

Відповідно до пункту 55 частини 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до повноважень органів місцевого самоврядування належить визначення на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють у межах певної території населених пунктів збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами. На виконання вимог законодавства у сфері поводження з побутовими відходами Чорноморська селищна рада рішенням від 26.06.2020р. №858-VII оголосила конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) з території населених пунктів Чорноморської селищної ради. 20.05.2021р. рішенням №44 виконавчого комітету «Про визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) на території населених пунктів Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області» було визначено виконавцем послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних) на території населених пунктів Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області ТОВ «ЧАСТЮЛЯ» з подальшим укладенням відповідного договору строком на 5 (п'ять) років.

До проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів ТОВ «ЧАСТЮЛЯ» тривалий час надавала вищезазначені послуги, жодних претензій та зауважень щодо якості виконання робіт не було. Відходи з території населених пунктів вивозилися вчасно та якісно.

Рішенням виконавчого комітету Чорноморської селищної ради № 69 від 18.06.2021 встановлено тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для споживачів на території Чорноморської селищної ради:

20,50 грн, в т.ч. ПДВ, в місяць на 1 людину на послуги з поводження з твердими побутовими та великогабаритними відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових та великогабаритних відходів);

105,78 грн в т.ч. ПДВ за 1 м куб. на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів);

300,04 грн в т.ч. ПДВ за 1 м куб. на послуги з поводження великогабаритними відходами (збирання, вивезення та захоронення великогабаритних відходів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь