A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

8 червня відбулося засідання житлової комісії виконавчого комітету Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

Дата: 11.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 731

8 червня відбулося засідання житлової комісії виконавчого комітету Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

Фото без опису

У складі комісії – заступник голови Чорноморської ради, керуючий справами виконкому, секретар Чорноморської селищної ради, спеціаліст І категорії відділу реєстрації та соціального захисту, начальник служби у справах дітей, завідувач сектору містобудування та архітектури, просторового планування, земельних відносин та комунальної власності; інспектор з реєстрації місця проживання та два депутати Чорноморської селищної ради.

Були розглянуті питання щодо переоформлення особового рахунку на квартиру; надання звільненої квартири особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, на позачергове отримання житлових приміщення; щодо взяття на соціальний квартирний облік внутрішньо переміщеної особи, яка потребує поліпшення житлових умов; переведення багатодітної родини (8 дітей) з черги на першочергове отримання житла у чергу на позачергове отримання житла.

Житлова комісія попередньо розглянула всі питання, винесла щодо усіх позитивне рішення та передала для подальшого вирішення на засідання виконкому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь