A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

До Дня захисту дітей у Чорноморській громаді відбулося святкове дійство. У цей день все було для дітвори: розваги, конкурси, солодкі сюрпризи.

Дата: 08.06.2021 15:37
Кількість переглядів: 834

До Дня захисту дітей у Чорноморській громаді відбулося святкове дійство. У цей день все було для дітвори: розваги, конкурси, солодкі сюрпризи.

До Дня захисту дітей у Чорноморській громаді відбулося святкове дійство. У цей день все було для дітвори: розваги, конкурси, солодкі сюрпризи.

Зранку 5 червня у смт Чорноморське змагалися на турнірах юні спортсмени. Директор СК «Чорноморський» Дюльгер Ю.З. зробив усе, щоб спортивне свято було захопливим, емоційним і задало піднесений настрій на цілий день.

На центральній площі біля Будинку культури упродовж свята діяв танцювальний дитячий майданчик, де невгамовна дітвора радувала гостей активними танцями. Трохи втомившись, гості змогли насолодитися яскравими роботами на виставці дитячого малюнка «Світ моїх захоплень», представлену КЗ «Школа мистецтв».

На урочистому відкритті прозвучали вітання зі святом від Чорноморської селищної ради, а навколо вирував ярмарок дитячих іграшок. На фестивалі малюнка на асфальті «Дитячі мрії» дитяча фантазія захоплювала неймовірними та несподіваними образами. Творчі колективі Будинку культури та Школи мистецтв порадувала присутніх концертною програмою: і дорослі, і діти вражали своїми талантами, а гості підспівували і підтанцьовували.

В обід дітвора перепочила, подивившись виставу «Маленька Баба Яга» дитячого аматорського театру «Теремок», після якої поласувала морозивом.

А на шкільному подвір’ї розважали малечу аніматори, був атракціон дитячих автомобілів, пригощали попкорном і солодкою ватою. І до вечора невгамовна дітлашня грала на центральній площі в дарц, стрибала на батутах, розважалася кулями.

У с. Гвардійське святковий ранок розпочався книжковою подорожжю «Кого з героїв книг візьмеш у подорож?», а в бібліотеці можна було ознайомитися з тематичною виставкою «Твої права і казкова країна».

На площі біля клубу протягом свята вирувала дискотека «Музикальна абетка». Дітлахи стрибали на батутах, ганяли на авторалі, грали в дарц і кулі, а підкріплювалися попкорном та солодкою ватою – можливо, неправильною, але такою дитячою і святковою їжею.

У «Країну дитячих мрій» відправили гостей подорожувати дитячі шедеври, намальовані на асфальті. Поблукавши квестом «Карта скарбів», насолодилися морозивом. А аніматори не давали сумувати ні дорослим, ні малим.

У клубі для старших дітей провели літературно-музичну вікторину «Загадка – до мудрості кладка», а для малечі розкидав перли калейдоскоп розваг «Дитинство – мить розваг».

Дякуємо всі причетним до організації заходу, адже свято вийшло усміхнено-радісним і неймовірно дитячим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь