A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ КЗ «ШКОЛА МИСТЕЦТВ»

Дата: 08.06.2021 15:06
Кількість переглядів: 855

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ КЗ «ШКОЛА МИСТЕЦТВ»

Фото без опису

У залі Чорноморського будинку культури пройшов звітний концерт випускників КЗ «Школа мистецтв» Чорноморської селищної ради. Глядачі, гості, батьки із задоволенням дивилися виступи талановитих дітей – результат їхньої багаторічної праці. Адже щоб стати випускником школи, потрібно проявити терпіння і бажання займатися 6 років на народному і художньому відділах, а на відділі вокалу і фортепіано – 8 років.

Глядачі насолоджувалися вокальними та танцювальними номерами, лунали звуки фортепіано і народних інструментів, а у фойє була виставка робіт учнів 2-6 класу та дипломників художнього відділу.

На сцені приймали вітання 17 випускників відділу фортепіано, народного, художнього, хореографічного та вокального відділів, серед них 8 отримали з рук директора «Школи мистецтв» Маньківського Григорія Степановича дипломи з відзнакою.

У доросле мистецьке життя вирушили Цимколенко Анастасія, Котошенко Євгеній, Федорук Дар'я, Пшеничкіна Єлизавета, Западня Владислава, Літвінова Марина, Додонова Олександра, Комарницька Юлія, Пігуль Максим, Високогляд Антон, Веремієнко Яна, Коваленко Лоліта, Гочева Марина, Ковальчук Кароліна, Ковш Софія, Семьонова Поліна та Шувалова Таїсія.

В той день пишалися успіхами своїх учнів викладачі народного відділу Пацинська Лариса Григорівна і Гріцай Ігор Станіславович, викладач відділу фортепіано Бойко Олена Михайлівна, викладач вокального відділу Шередеко Тамара Євгенівна, викладач художнього відділу Власенко Тетяна Дмитрівна, викладач хореографічного відділу Гомонюк Ольга Володимирівна.

На концерті прозвучала прем'єра вальсу учениці 4 класу Логіної Євгенії, неодноразової переможниці музичних конкурсів, талановитої зірочки школи, яка виконала для випускників та гостей свій твір.

Почесні гості з відділу освіти, культури, туризму та культурної спадщини, молоді та спорту Магеря Людмила Іванівна та спеціаліст відділу Барон Анна Юліанівна привітали дітей і вручили від голови Чорноморської селищної ради Удалова С.А. солодкі подарунки всім випускникам і вчителям випускників.

Замісник директора КП «Школа мистецтв» Власенко Тетяна Дмитрівна також розповіла, що протягом року діти брали участь у різних конкурсах.

Перші місця в Обласному конкурсі солістів-вокалістів отримали Сороков Станіслав в категорії «Естрадний вокал» і Шаврієва Дар’я в категорії «Народний вокал (керівник Шередеко Тамара Євгенівна). В обласному конкурсі хореографічних колективів друге місце зайняла молодша група хореографічного відділу – вихованці Гомонюк Ольги Володимирівни. В м. Южне проходив зональний конкурс «Музична мозаїка». У своїх номінаціях посіли призові місця Додонова Олександра (перше місце), Шилов Сергій (третє місце), Гудзь Павло (перше місце) і Зданевич Олександра (третє місце). На цьому ж конкурсі ансамбль флейтистів викладача Челядіна Михайла Євгеновича отримав перше місце. Також в м. Южне в конкурсі дитячого малюнка «Казковий світ дитинства» взяли участь учні художнього відділу. Плешко Єлизавета отримала «гран-прі», а Пишна Олена – третє місце. Взимку в м. Чорноморськ відбувся художній конкурс «Різдвяні візерунки», на якому Гуменна Ліза посіла 3 місце. Плешко Єлизавета брала участь в обласному багатожанровому фестивалі «Смайлфест» «Україна єдина» і в жанрі образотворчого мистецтва зайняла 1 місце у своїй віковій категорії.

Пишаємося нашими талановитими випускниками і бажаємо їм творчих перемог і злетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь