A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Країна дитинства, де панує радість та дитячий сміх – це наш садочок «Сонечко».

Дата: 31.05.2021 13:17
Кількість переглядів: 855

Країна дитинства, де панує радість та дитячий сміх – це наш садочок «Сонечко».

Фото без опису

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини. Гарно й урочисто пройшло цьогорічне прощання випускних груп з дитсадком. Педагогічний колектив організував цікаве свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

26 травня 2021 року у групі «Ромашка» відбувся випускний під назвою «Оскар - 2021». Вихователі Грабова Надія Іванівна та Друма Тетяна Іванівна і помічник вихователя Стасюк Віта Олександрівна пишалися своїми вихованцями та їх артистичністю.

28 травня 2021 р. у групі «Дзвіночок» відбувся випускний під назвою «Прощавай, дитячий сад». Вихователі Чеботарь Людмила Олександрівна і Семьонова Юлія Миколаївна та помічник вихователя Приймак Любов Володимирівна зі щемом відпускали у дорослий світ своїх малят.

З вітальним словом до дітлахів звернулася завідувачка дитсадка Лукіянчук Вікторія Олександрівна, яка побажала малечі гарного навчання в школі та добрих друзів і вручила дипломи випускників дитячого садка. Багато добрих слів було сказано випускникам та їх батькам, вихователям, музичному керівникові, адміністрації, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, активних дітей.

Від Чорноморської селищної ради маленьких випускників із задоволенням привітала начальник відділу освіти, культури, туризму і культурної спадщини Магеря Людмила Іванівна. Вона передала від голови Чорноморської селищної ради Удалова Сергія Анатолійовича побажання дітлахам рости здоровими, розумними і щасливими і вручила подарунки "Творчі набори", які діткам знадобляться в школі.

Під час свята дошкільнята показали свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Оскільки через карантинні заходи доступ до зали був обмежений, для батьків і гостей на вулиці влаштували фотозону. Було зроблено безліч фото, які залишать теплий промінчик спогадів у серцях всіх, хто був присутній на святі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь