A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

18 травня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора Гвардійської гімназії Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

Дата: 20.05.2021 08:40
Кількість переглядів: 686

18 травня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора Гвардійської гімназії Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

Фото без опису

За результатами конкурсного відбору, оцінювання письмового тестування, ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти конкурсна комісія прийняла рішення визначити кандидатом на посаду директора Гвардійської гімназії Чорноморської селищної ради Сисуна Леоніда Юдковича строком на 6 років за контрактом та запропонувала голові Чорноморської селищної ради Удалову С.А. внести кандидатуру Сисуна Л.Ю. на розгляд сесії Чорноморської селищної ради для призначення на вакантну посаду директора.

Нововведення та процедура проведення конкурсу визначаються Законом України «Про повну загальну середню освіту», який набрав чинності з 18 березня 2021 року.

Саме від директора залежить якість та безпека освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти. Директор зобов’язаний не лише володіти ґрунтовними знаннями у сфері освітнього законодавства, а й організаторськими здібностями, тобто бути «шкільним дипломатом». Володіючи цими знаннями та навичками, будучи людиною відповідальною, готовою до змін та нововведень, справедливою і небайдужою до своєї роботи, директор зможе зробити навчання і працю у школі комфортними і безпечними.

Очолює конкурсну комісію Бикова Л. В., заступник голови Чорноморської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів, вчитель початкових класів, голова профспілки Гвардійської гімназії Чорноморської селищної ради Колісник Т.В – заступник голови; головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму та культурної спадщини, молоді спорту Чорноморської селищної ради Бурмак О.В. – секретар конкурсної комісії.

У складі комісії – начальник відділу освіти, культури, туризму та культурної спадщини, молоді та спорту Чорноморської селищної ради Магеря Л.І.; заступник директора ЗЗСО Чорноморської селищної ради Комарова О.С.; вчитель біології, голова профспілки ЗЗСО Чорноморської селищної ради Пожидай Л.І.; завідувач сектору містобудування, архітектури, просторового планування, земельних відносин та комунальної власності, депутат Чорноморської селищної ради Лось Т.М.; директор СК «Чорноморський», депутат Чорноморської селищної ради Дюльгер Ю.З.

Депутатський корпус зацікавлений у розвитку сучасної шкільної освіти, у прозорості фінансових і управлінських процесів в освіті та співпраці з активною громадськістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь