A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

23 квітня 2021 р. відбулася 10 сесія Чорноморської селищної ради VIІІ скликання.

Дата: 26.04.2021 08:32
Кількість переглядів: 1410

23 квітня 2021 р. відбулася 10 сесія Чорноморської селищної ради VIІІ скликання.

Фото без опису

Після інформації голови Чорноморської селищної територіальної виборчої комісії Одеського району Одеської області Ядгарової А.В. було прийнято рішення про початок повноважень депутатів Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області VIII-го скликання Макоєва Станіслава Геннадійовича та Хомишина Сергія Анатолійовича (округ № 6). Їм було видано посвідчення депутатів Чорноморської селищної ради та обрано на посади у постійні комісії Чорноморської селищної ради.

На сесії було затверджено структуру Комунального некомерційного підприємства «Чорноморський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області. У березні 2021р. відповідно до рішення Чорноморської селищної ради №111-VIII від 04.03.2021 було створено комунальне некомерційне підприємство «Чорноморський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області року (скорочена назва КНП «Чорноморський ЦПМСД»). Після цього конкурсна комісія оголосила проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Чорноморський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області.

За результатами конкурсу одноголосно було прийняте рішення призначити на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Чорноморський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чорноморської селищної ради Одеського району Одеської області Каташінську Ірину Валеріївну з укладенням контракту на 5 років.

З призначенням на посаду нового керівника урочисто привітав голова Сергій Анатолійович Удалов та депутати Чорноморської селищної ради.

Також були розглянути питання про затвердження бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні та внесення доповнень до рішення «Про місцевий бюджет Чорноморської селищної ради на 2021 рік».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь