A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні жителі смт Чорноморське та с. Гвардійське! З 00:00 23 березня 2021 року в Одеській області почали діяти обмеження «червоної» зони карантину.

Дата: 23.03.2021 13:57
Кількість переглядів: 1260

Фото без опису

Шановні жителі смт Чорноморське та с. Гвардійське!

З 00:00 23 березня 2021 року в Одеській області почали діяти обмеження «червоної» зони карантину.

Бережіть себе і рідних! Дотримуйтеся протиепідемічних правил, користуйтеся антисептичними засобами та захисними масками, дотримуйтеся безпечної дистанції. За ознак захворюваності проявляйте повагу до оточуючих – залишайтеся вдома і звертайтеся до лікаря.

У цей період обмежується робота ТРЦ та установ культури, непродовольчих магазинів та ринків, прийом відвідувачів у кафе і ресторанах, проведення масових культурних заходів і спортивних матчів з глядачами. Також не можна буде відвідувати навчальні заклади, крім дитсадків, молодшої школи і спеціальних навчальних закладів.

Заборонена робота суб'єктів госпдіяльності, які займаються торговим і побутовим обслуговуванням населення.

У червоній карантинній зоні дозволяється:

робота суб'єктів, які на 60% торгових площ продають товари харчування, пальне, лікарські засоби і вироби медпризначення, засоби гігієни та побутову хімію, засоби зв'язку, друковані ЗМІ, ветеринарні препарати, корми, насіння, засоби захисту рослин.

надання фінансових послуг, діяльність фінустанов і діяльність з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльність операторів поштового зв'язку, а також медпрактики, ветеринарної практики;

діяльність автозаправних комплексів (без зон харчування);

діяльність з технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів, ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень і салонів краси за попереднім записом;

виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;

діяльність з надання телекомунікаційних послуг.

Дозволено здійснення пасажирських перевезень на внутрішньообласних автобусних маршрутах в межах області (кількість пасажирів повинна відповідати кількості місць для сидіння) і здійснення залізничних перевезень пасажирів в межах області.

«Червона» зона буде скасована, якщо регіон досягне норми за показниками захворюваності протягом не менше п'яти днів поспіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь