A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Проект по введенню в експлуатацію мереж зовнішнього освітлення вздовж дороги М-28 Одеса - Южний на території смт Чорноморське

Дата: 25.03.2021 13:53
Кількість переглядів: 1175

Фото без описуУ березні 2021 року було успішно завершено проект по введенню в експлуатацію мереж зовнішнього освітлення вздовж дороги М-28 Одеса - Южний на території смт Чорноморське Одеського району, прийнятий Чорноморським селищною радою для підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

У результаті проведених робіт було висвітлено ділянку траси протяжністю 4 км уздовж траси Одеса-Южний, було встановлено сучасне та економічне устаткування для освітлення дороги.

– Ми закінчили довгостроковий проект, який розпочали ще в 2019 році. Це безпека, це комфорт, це енергоефективність. На всі встановлені лампи є гарантія 3 роки. Були освітлені всі місця концентрації ДТП, а також пішохідні переходи. Також були проведені роботи в селі Гвардійське, де замінили електромережі. У планах – повністю зробити зовнішнє освітлення в селі Гвардійське з заміною електромереж, які знаходиться в аварійному стані, – розповів Сергій Щербич, начальник служби ЖКГ Чорноморської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь