ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 11.03.2021 17:05
Кількість переглядів: 1705

ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

Фото без опису

На базі клуб «СК «Чорноморський» постійно проходять змагання, залучаючи до спортивного життя жителів містечка. Ось і напередодні 8 березня в смт Чорноморське відбувся турнір з волейболу, присвячений Міжнародному жіночому дню.

У турнірі взяли участь 4 команди: «Вінкс» -– чемпіонки Лиманського району серед школярів, срібні призери Одеської області (СК «Чорноморський», Чорноморська ЗОШ); «Аврора» – випускниці спортивного клубу, дуже досвідчена команда, яка виграла не один турнір; «Некома» – учениці 9-х класів; «Надія СК« Чорноморський» – зовсім юні вихованки спортивного клубу.

Боротьба за золоті медалі розгорнулася між командами «Вінкс» і «Аврора». Цього разу спортсменки «Вінкс» здобули впевнену перемогу і зайняли 1 місце, у «Аврори» – 2 місце. За бронзу боролись дві юні, амбітні команди, які показали дуже яскравий і емоційний волейбол. 3 місце отримала команда «Некома» і 4 місце зайняла наймолодша команда «Надія СК Чорноморський». Групи підтримки, батьки і друзі команд отримали величезне задоволення від волейбольного свята.

– Спорт відіграє велику роль в нашому житті. Для багатьох це невід'ємна частина існування, яка покращує самопочуття, загартовує здоров'я, додає бадьорості. Необхідно з дитинства привчати дитину до заняття спортом. Він формує характер, робить людину цілеспрямованим, сильним, витривалим і більш впевненим у собі, виховує самодисципліну і наполегливість. А азарт і жага перемоги дуже істотні в будь-якому виді спорту, – упевнений директор СК «Чорноморський» Дюльгер Юліан Захарович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь