A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗВЕРНЕННЯ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА COVID-19

Дата: 12.03.2021 17:04
Кількість переглядів: 1684

 

ЗВЕРНЕННЯ ЧОРНОМОРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ

НА COVID-19

Фото без опису

Через загострення епідемічної ситуації в Україні нагадуємо про дотримання профілактичних заходів у боротьбі з коронавірусом. Зокрема, просимо використовувати маски в громадських приміщеннях, дотримуватися соціальної дистанції і правил особистої гігієни.

Коронавірус – це невидима загроза, яка багатьом здається не існуючою. Люди вважають, що вірусу немає, а сам карантин – змовою. Але Covid-19 – це дуже і дуже небезпечно, особливо, коли нехтуєш і підпускаєш цю хворобу до себе. А це відбувається тоді, коли люди ігнорують, не дотримуються елементарних заходів безпеки.

Будьте обережні, не ігноруйте небезпеку Covid-19. Допоможіть медикам побороти цю небезпечну інфекцію. Дуже важливо дотримуватися усіх карантинних заходів.

З 15 березня посилюються протиепідемічні заход – відмінено усі культурно-масові події, у загальноосвітніх школах для 5-11 класів запроваджується дистанційна форма навчання.

Також нагадуємо підприємцям про важливість дотримання карантинних заходів. За можливості перевести працівників на виконання роботи дистанційно. Організуйте регулярне прибирання приміщень. Рекомендуємо забезпечити працівників антисептичними та дезінфікуючими засобами та проінформувати їх про профілактичні заходи.

Бережіть себе. Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь